J&T ARCH INVESTMENTS investuje do luxusního hotelu v londýnském Westminsteru

1-minutové čtení

J&T ARCH INVESTMENTS, fond kvalifikovaných investorů, investoval do fondu BHP Hotels, který odkoupil 45% podíl v luxusním londýnském hotelu The Westminster London, Curio Collection by Hilton a vedle finanční skupiny PPF a globálního hotelového manažera, Westmont Hospitality Group, se tak stal jeho spoluakcionářem.

„Mám radost, že v souladu s investiční filozofií J&T ARCH rozšiřujeme portfolio fondu o další dlouholeté partnerství. Branislav Babík, zakladatel fondu BHP Hotels, se roky úspěšně pohybuje v hotelovém businessu. V čele skupiny Best Hotel Properties stál mimo jiné také u její nejúspěšnější investice, tedy akvizice a následném prodeji ikonického hotelu InterContinental Praha. Věřím, že naše londýnská investice je v dobré pozici na tento úžasný příběh navázat,“ uvedl k investici Adam Tomis, člen investičního výboru J&T ARCH INVESTMENTS.

Pětihvězdičkový hotel se 464 pokoji prošel v letech 2019 až 2021 rebrandingem a rozsáhlou rekonstrukcí. Nachází se ve čtvrti Westminster v historickém centru Londýna, v krátké docházkové vzdálenosti od významných památek a turistických atrakcí, jako jsou Westminsterské opatství, Big Ben nebo Tate Britain.