J&T BANKA podporuje české ragby

1-minutové čtení

Čest (Integrity), Nadšení (Passion), Soudržnost (Solidarity), Disciplína (Discipline) a Úcta (Respect), to jsou hodnoty, kterými se řídí ragbisté na celém světě. K těmto hodnotám se hrdě hlásí také české ragby, jehož generálním partnerem se stala J&T BANKA. Ragby se u nás hraje od roku 1926 a v posledních letech se těší trvale zvyšujícímu se zájmu jak hráčů a hráček, tak fanoušků. Celosvětově pak ragby patří do top desítky nejpopulárnějších sportů.

„Kolem ragby jsme našlapovali dlouho. Líbí se nám nejen svou tvrdostí, ale hlavně férovostí. Máme mnoho společného. Jsem tedy velmi rád, že jsme se rozhodli české ragby podpořit. Věřím, že stejně tak jako v zahraničí má ragby i u nás na to stát se jedním z vyhledávaných sportů.,“ říká Martin Hošek, marketingový ředitel J&T BANKY.

„J&T BANKA jako silný partner přináší českému ragby příležitost se více vyprofilovat a profesionalizovat. S finanční podporou se můžeme zaměřit také na rozvoj našich aktivit mimo hřiště, znovu navázat spolupráci s médii a ragby více zpopularizovat mezi širokou veřejností,“ říká Alexandr Křížek, člen výkonného výboru České rugbyové unie.

Vedle tenisu, koňského parkuru a plážového volejbalu, se stalo ragby dalším sportem, který banka podpořila. I zde je plánována dlouhodobější podpora, nyní domluvená na následující dva roky.

O ČSRU

Česká rugbyová unie (ČSRU) zastřešuje české ragby: sdružuje sportovní kluby, zastupuje jejich zájmy, organizuje soutěže, vede reprezentaci a podporuje popularizaci a rozvoj ragby v České republice. Je členem světových ragbyových federací World Rugby a Rugby Europe, a členem České unie sportu a Českého Olympijského výboru. Více informací na: www.rugbyunion.cz