Představenstvo J&T BANKY posílil Jan Kotek

1-minutové čtení

Jan Kotek, ředitel úvěrových obchodů J&T Banky, se od počátku letošního roku stal členem jejího představenstva. V nové roli bude zodpovídat za rozvoj a růst korporátního bankovnictví, tak aby i nadále byla banka schopná nabízet atraktivní úvěrové produkty s důrazem na flexibilitu, individuální přístup ke klientovi a splňovala zároveň veškeré podmínky dynamického tržního a regulatorního prostředí.

Úkolem Kotka v nové pozici bude také nalézat na poli korporátního bankovnictví synergie s dalšími společnostmi ve skupině J&T FINANCE GROUP SE, zejména s činností společnosti J&T Mezzanine, která poskytuje mezaninové financování jako doplněk k bankovním úvěrům. 

Jan Kotek pracuje v J&T Bance od roku 2010, kdy přišel z poradenské společnosti PwC a nastoupil na pozici ředitele kreditních rizik. V rámci bankovního holdingu zastával v letech 2012–2014 také pozici člena představenstva slovenské 365.banky zodpovědného za řízení rizik, později se věnoval risku a financím v samotné skupině J&T FINANCE GROUP SE.