O2 CR získalo státní zakázku na daňový IT systém

1-minutové čtení
J&T specialista
sdílení

Milan Vaníček vede a koordinuje oddělení Research (výzkum finančních trhů), které se zamýšlí nad investičním výhledem a sestavuje investiční strategii, resp. zasazuje ji do očekávaného ekonomického a politického vývoje.



O2 CR bylo úspěšné ve výběrovém řízení na vývoj a provozování nového daňově-infomačního systému pro Finanční správu v letech 2020-23. Výše kontraktu může dosáhnout až 1,4 mld. Kč (4,5 Kč na akcii) za zmíněné časové období. Je pozitivní, že je O2 CR schopno uspět v takto zajímavém kontraktu, a potvrzuje to nový kanál příjmů, kterým se společnost snaží diverzifikovat své portfolio poskytovaných služeb.


Upozornění

Uvedené informace představují názor J&T Banka, a.s., který vychází z aktuálně dostupných informací v čase jeho zhotovení k výše uvedenému dni. Uvedené informace nepředstavují nabídku, investiční poradenství, investiční doporučení k nákupu či prodeji jakýchkoliv investičních nástrojů ani analýzu investičních příležitostí. Uvedené prognózy nejsou spolehlivým ukazatelem budoucí výkonnosti. J&T Banka, a.s., nenese žádnou odpovědnost, která by mohla vzniknout v důsledku použití informací uvedených v tomto materiálu. O případné vhodnosti investičních nástrojů se poraďte se svým bankéřem, investičním zprostředkovatelem nebo jeho vázaným zástupcem.