Ikonický Disney hotel v novém kabátě

4-minutové čtení
J&T specialista
sdílení
J&T Concierge



Ikonický Disney hotel v novém kabátě
#Radosti#Concierge

Disneyland v Paříži znovu otevře dveře svého ikonického hotelu, do kterého se od roku 1992 každoročně sjíždějí rodiny z celého světa. Od 25. ledna 2024 se můžete ubytovat v hotelovém paláci, který prošel značnou renovací a hosty nyní láká na prvotřídní služby, vynikající gastronomii a jedinečnou Disney zábavu ve velkém stylu pro malé i velké.  



Pětihvězdičkový Disneyland Hotel prošel kompletní „reimaginací“ od impozantního vstupního vestibulu po luxusní pokoje a apartmány, aby svým hostům nabídl nový koncept luxusu propletený s oblíbenými královskými postavami Disney, a to jak klasickými, tak i novými. Pokud se ubytujete právě zde, návštěvu zábavního parku, která bývá většinou pro všechny dospělé spíše „za trest“, si opravdu užijete bez rozdílu věku. Možná si i splníte svůj dětský sen, tentokrát v plném komfortu.

„Proměna hotelu značí novou kapitolu pro Disneyland Paris, kde nadále patříme mezi lídry evropského cestovního ruchu díky naší jedinečné kombinaci poutavého vyprávění a prvotřídního servisu,“ vysvětluje Natacha Rafalski, prezidentka Disneylandu Paris.

Interiér i exteriér vzdává živou poctu jak Disneyho královským příběhům, tak slavným evropským památkám, jako jsou například zámek Versailles nebo hrad Neuschwanstein. Hotel disponuje 487 pokoji a apartmány různých kategorií. Nejzákladnější pokoje začínají na 40 m2. Královské apartmá je doslova a do písmene opravdu královské. Celé je totiž designováno ve stylu pohádky Ledové království. Najdete v něm velkou ložnici, obývací pokoj s pianem, jídelnu, plně vybavenou kuchyň, koupelnu s exkluzivní dětskou kosmetikou a vlastní vířivku. Dominantou je „ledový“ lustr a výhled na celý park ze širokého balkonu. Očekávat můžete privátní recepci a výtahy, plné concierge služby, polštářové menu a exkluzivní vstup do Club Lounge, které zajistí ještě větší soukromí ve společných prostorách komplexu.


Ikonický Disney hotel v novém kabátě


Děti jsou během svého pobytu vítány jako princezny a princové, kteří mohou navštěvovat svůj vlastní Royal Kids Club nebo My Royal Dreamexperience, kde se mohou proměnit ve své oblíbené postavičky pomocí stylistů a kosmetiček. A nejen děti, ale i rodiče ocení po celodenním programu v parku možnost společného odpočinku ve spa v Disneyland Hotel Spa by Clarins s velkolepou skleněnou střechou, pod kterou se rozprostírá hlavní bazén, dětské brouzdaliště a vířivka.

Když vstoupíte po červeném koberci do hlavní haly, určitě si všimnete monumentálního lustru vyrobeného z českého křišťálu, který má představovat hrad Šípkové Růženky. Z této světelné kreace stoupá pruh světla až k mezaninu, kde se nachází 15 vitrín vystavujících knihy a pergameny evokující královské Disneyho příběhy. Veselou atmosféru vytváří i maskoti, kteří se neustále pohybují v různých částech hotelu.

Klasické atrakce prochází obnovou a zároveň přibude hned několik novinek, jako jsou například nedávno otevřený kampus Marvel Avengers nebo Země Ledového království.

Již zmíněný Royal Kids Club nabízí hlídání dětí od 4 do 11 let po dobu až dvou hodin v kuse. Nechybí ani dětský bar se širokou nabídkou nealko koktejlů nebo relaxační procedury i pro ty nejmenší. Objednat si můžete také oběd či večeři s Mickey a Minnie Mouse. Opravdové gurmány potěší fine dining restaurace La Table de Lumiére, která se nese v duchu pohádky Kráska a zvíře. Připadat si tu budete jako na zámku ve Versaille. Na menu najdete pokrmy sestavené z vytříbených surovin inspirované francouzskou kuchyní. Bez problému se najedí i ti, kteří nejedí maso nebo mají různá potravinová omezení. Ochutnat byste měli jejich signature dezert – Belle´s rose. Dospělí si jistě vyberou z pečlivě sestavené vinné karty, na které si můžete objednat Champagne experience by Maison Pierre Mignon.


Ikonický Disney hotel v novém kabátě


Věděli jste, že…

… první Disneyland byl otevřen v roce 1955 v Kalifornii? O pár let později byl ještě větší postaven na Floridě. Mimo USA ho ještě najdete v Šanghaji, Hongkongu a Tokiu.

… jméno Mickey Mouse vymyslela manželka Waltera Disneyho? Původně se postavička měla jmenovat Mortimer, ale to se paní Disneyové nelíbilo.


Tipy nPavlína Salaba J&T Consierge

Tip Pavlíny Salaba

Osobně bych doporučila navštívit hotel ještě před letními prázdninami. Ideální délka pobytu jsou alespoň dvě noci. Pokud si dříve než v létě nemůžete udělat čas, spojte výlet do Paříže s letními olympijskými hrami a dopřejte si tak nezapomenutelné chvíle se svojí rodinou. O celou cestu se umíme postarat včetně zajištění vstupenek na všechny sportovní kategorie. Jestliže se rozhodnete cestovat na vlastní pěst, určitě si kupte fast track vstupenky, které vám umožní snazší přístup k atrakcím. V opačném případě se budete potýkat s dlouhými frontami naprosto všude.


Upozornění

Uvedené informace představují názor J&T Banka, a.s., který vychází z aktuálně dostupných informací v čase jeho zhotovení k výše uvedenému dni. Uvedené informace nepředstavují nabídku, investiční poradenství, investiční doporučení k nákupu či prodeji jakýchkoliv investičních nástrojů ani analýzu investičních příležitostí. Uvedené prognózy nejsou spolehlivým ukazatelem budoucí výkonnosti. J&T Banka, a.s., nenese žádnou odpovědnost, která by mohla vzniknout v důsledku použití informací uvedených v tomto materiálu. O případné vhodnosti investičních nástrojů se poraďte se svým bankéřem, investičním zprostředkovatelem nebo jeho vázaným zástupcem.