Odpočinek pro tělo a pohlazení pro duši

3-minutové čtení
J&T specialista
sdílení
J&T Concierge



Odpočinek pro tělo a pohlazení pro duši
#Radosti#Concierge

Doba, kdy bylo těžké najít v Česku hezké místo k odpočinku, jenž by splňovalo kritéria kvalitního servisu a zázemí, je dávno pryč. Je z čeho vybírat a úroveň stále roste díky přibývající konkurenci a sociálním sítím, kde mohou provozovatelé snadno a rychle získat veřejné negativní hodnocení přímo od koncových klientů. J&T Concierge přináší tipy na místa, která stojí za nejednu návštěvu.


Ultra Premium Apartments v Českém Krumlově

Na první pohled nevýrazný dům s decentní fasádou, zrekonstruovaný s velkým citem a vkusem a nacházející se přímo v úzké uličce v historickém jádru Krumlova. Pokud máte rádi soukromí, tady ho najdete. Dům nemá recepci, personál vám předá klíče a po úvodní prohlídce apartmánu zmizí. Je však na dosah na telefonu a s velkou vstřícností se snaží vyřešit cokoliv, co si host přeje. Doporučujeme se ubytovat v apartmánu s vířivkou na terase. Nabízí totiž ojedinělý výhled, za který by si zaplatil snad každý kolemjdoucí turista. Můžete ze soukromí s naprostým zázemím pozorovat výhled na zámek, kostel, okolní historické stavby a Vltavu, jenž protéká přímo pod vámi. Pokoj disponuje oddělenou ložnicí, obývacím pokojem a koupelnou s prostorným sprchovým koutem. Jistě oceníte dobrý audio systém, knihy, kávovar včetně varné konvice na čaj, základní nádobí a dobře vybavený minibar. Pokud počasí dovolí, snídani si můžete vychutnat na terase. Na výběr je z menu a teplá vajíčka vám donesou až na stůl. Jestliže chcete zažít opravdovou romantiku, toto místo je pro ni doslova stvořené. Návštěvu Českého Krumlova můžete spojit se Svatováclavskými slavnosti na konci září nebo v říjnu s Vodáckým maratonem. 


Odpočinek pro tělo a pohlazení pro duši


Chateau de Fronitere v Lednicko-valtickém areálu

O zrekonstruovaném bývalém Hraničním zámečku jsme již psali v J&T Novinách minulý rok. Stále patří mezi naše favority, kam se klienti J&T Concierge rádi vrací. Novinkou tohoto roku je vybudované středisko „Za domem“, jak ho pojmenoval šéfkuchař David Viktorin, jehož dalším profesním snem bylo dát hostům možnost si vychutnat jídlo v opravdové přírodě. Jeho nový koncept je umístěn přímo venku mezi vzrostlými stromy. Až 12 osob může ochutnat specialisty z jejich udírny, pece na chleba a otevřeného ohně. To vše z vlastnoručně vyprodukovaných surovin z přilehlé zahrady. Jedná se o úplnou novinku, kterou vybudovali během letošního jara. Vyhlášená a oceněná restaurace ESSENS v zámečku v čele s šéfkuchařem Ottem Vašákem, hotel s prvotřídním vnitřním wellness a méně formální restaurace Chateau Petit s venkovním bazénem tvoří dohromady skvěle sladěný komplex, který je v rámci Jižní Moravy důstojným a milým místem, jenž ocení jak páry, tak rodiny s dětmi. Nezapomeňte se po cestě zastavit v našich vinařstvích Reisten v Pavlově nebo Kolby v Pouzdřanech.


Odpočinek pro tělo a pohlazení pro duši


Resort Oblík v Českém středohoří

Statek se nachází na úplné samotě přímo v přírodní rezervaci na úpatí hory Oblík, odkud byl odvezen základní kámen pro stavbu Národního divadla. Z centra Prahy cesta při běžném provozu zabere něco málo přes hodinu. Tato oáza klidu je mimo jiné i vhodnou variantou pro naprosto spontánní úprk z ruchu velkoměsta na jednu noc. Relaxovat můžete u venkovního vyhřívaného bazénu, při lekcích jógy nebo v saunovém SPA. Objednat si lze i masáže a bylinné koupele s hezkým výhledem. Milým zpestřením programu je možnost vyrobit si vlastní sýr, vyjet si na zapůjčeném kole nebo si užít stylový piknik kdekoliv na louce či u rybníka. V útulných pokojích najdete převážně prvky mechu, dřeva a ovčích kožešin. Za zmínku stojí i výborná restaurace, která vaří z lokálních a sezónních surovin. O víkendových večerech podtrhuje atmosféru živá hudba. Resort je otevřený od letošního roku a v plánu je ještě rozšíření wellness, na které jsme už teď zvědaví. Pokud hledáte něco, kde je uvolněná atmosféra a dýchá na vás příroda a klid, určitě si sem zajeďte. V rámci víkendového programu je v ceně ubytování late check-out a to až do 15 hodin.


Odpočinek pro tělo a pohlazení pro duši


Tipy nPavlína Salaba J&T Consierge
Pro rezervace a další tipy se neváhejte obrátit na oddělení J&T Concierge, které se zaměřuje mimo jiné na individuální cestování na klíč.

Upozornění

Uvedené informace představují názor J&T Banka, a.s., který vychází z aktuálně dostupných informací v čase jeho zhotovení k výše uvedenému dni. Uvedené informace nepředstavují nabídku, investiční poradenství, investiční doporučení k nákupu či prodeji jakýchkoliv investičních nástrojů ani analýzu investičních příležitostí. Uvedené prognózy nejsou spolehlivým ukazatelem budoucí výkonnosti. J&T Banka, a.s., nenese žádnou odpovědnost, která by mohla vzniknout v důsledku použití informací uvedených v tomto materiálu. O případné vhodnosti investičních nástrojů se poraďte se svým bankéřem, investičním zprostředkovatelem nebo jeho vázaným zástupcem.