J&T BANKA nabízí klientům možnost investovat do jejího rozvoje

1-minutové čtení


Od počátku září nabízí J&T BANKA, nejdynamičtěji rostoucí finanční instituce na trhu, investorům možnost podílet se a investovat do jejího dalšího rozvoje. Nabídku produktů rozšířila o šestiletý podřízený vklad s roční úrokovou sazbou 5,1 %.

„Za posledních 5 let se nám podařilo ztrojnásobit nejen základní jmění, ale i bilanční sumu, která v současné chvíli činí více než 89 miliard korun. Rosteme rychleji než ostatní a díky kvalitnímu managementu a know-how máme na našem trhu pevné místo. Ve všem co děláme, hledáme maximální komfort a zhodnocení, o které se se svými klienty dělíme. Nyní mají možnost spolu s námi investovat do naší vize a rozvoje,“ říká Igor Kováč, člen představenstva J&T BANKY a dodává: „Podřízené vklady využijeme ke druhotnému navýšení kapitálu, tak abychom stávající přebytek volné likvidity plynoucí z vysoké poptávky po našich vkladových produktech, mohli poskytnout na úvěrové financování zajímavých projektů a investic.“

Podřízený vklad je 6letou investicí s pevně stanovenou lhůtou trvání bez možnosti dřívějšího ukončení. Je určena těm, kteří věří vizi a managementu banky a jsou ochotni otevřít se na riziko banky. Podřízený vklad je možné zřídit od 500.000 Kč, úrok je vyplácen ročně. Na tento vklad se nevztahuje zákonné pojištění vkladů.